Coaches en counselors in Gennep

De onderstaande lijst met coaches en counselors in Gennep is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie van een coach of counselor bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een coach of counselor nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de coach of counselor gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de coach of counselor bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de coach of counselor opgegeven is. Als de coach of counselor een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze coach of counselor kunt u een bericht sturen naar een coach of counselor en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze coach of counselor kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.

Coaches en counselors in Gennep

Foto voor EBS Trainers & Mental Coaches
John Bindels
Therapieën:
Burnout-begeleiding
Chinese geneeskunde
Coaching
Dorn therapie
Progressive Mental Alignment
Psychosociale therapie
Relatietherapie
Stressbegeleiding
Voice Dialogue
Opleidingen:
PMA Coach, PMA Trainer, PMA Facilitator, PMA Life Style Trainer
Dorn Breuss Zachte Werveltechniek
NLP
Complementair Therapeut
Complementaire Diagnostiek (Oosters, Westers & Indiaas)
Medische Basisvakken
Organisatie psychologie
Germaanse Geneeskunde
Beroepsverenigingen:
CRKBO
Registerplein Social Worker
NOAG (Aa-Register)
Erfsebsoweg Heijen ->p/a Postbus - 177
6590 AD - Gennep
Limburg
0654341578
 
Coaching
 
Overige behandelvormen:
Burnout-begeleiding, Chinese geneeskunde, Dorn therapie, Progressive Mental Alignment, Psychosociale therapie, Relatietherapie, Stressbegeleiding en Voice Dialogue
 
 
Praktijkinformatie:

Een andere kijk op het menselijk functioneren; De Complementair Therapeut welke de Complementaire Diagnostiek uitvoert op de Westerse (fysiek), Chinese (energie) en Indiase (psyche) wijze.    

Voorwaarde voor een effectieve behandeling in de complementaire gezondheidszorg is een gedegen diagnostiek. Immers zonder een uitvoerige analyse van mogelijke oorzaken en het vinden van de causale oorzaak zal een behandeling geen enkel effect scoren of komen klachten na verloop van tijd weer terug; Gezondheidsbevorderend werken kan pas op een effectieve manier indien men behandeld op hetgeen de gezondheid ondermijnt.

Door middel van de effectieve methode PMA, worden de stappen gezet om bewust te worden van de onderbewuste processen, welke ons in zijn geheel aansturen.

De Complementair Therapeut neemt de totale mens in ogenschouw en behoeft dan ook een gedegen diagnostiek die hierbij aansluit. 

De Complementaire Diagnostiek zal een totaalbeeld van de toestand van de mens schetsen, door een bundeling van krachten, gebaseerd op de drie grootste peilers in de geneeskunde wereldwijd die vanuit een eigen invalshoek de mens onder de loupe nemen, de Westerse (fysiek), Chinese (energie) en de Indiase (psyche en karma) en zo tezamen lichaam, geest en ziel in kaart brengen;   

Dè sleutel tot een totaal diagnose zoals de Complementair Therapeut deze behoeft!

Gezonde Onafhankelijkheid en Onafhankelijke Gezondheid