Coaches en counselors in Zwolle

De onderstaande lijst met coaches en counselors in Zwolle is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie van een coach of counselor bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een coach of counselor nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de coach of counselor gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de coach of counselor bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de coach of counselor opgegeven is. Als de coach of counselor een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze coach of counselor kunt u een bericht sturen naar een coach of counselor en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze coach of counselor kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.

Coaches en counselors in Zwolle

Praktijknaam:
Coach/Counselor:
Sjoerd Wijma
Therapieën:
Coaching
EMDR
Hypnotherapie
NLP
Regressietherapie
Relatietherapie
Rouwverwerking
Opleidingen:
Hypnotherapie / EMDR / NLP-Practitioner / e.a.
Beroepsverenigingen:
NBVH RBCZ SCAG
Adres:
Oude Deventerstraatweg - 14
 
8017 BC - Zwolle
 
Overijssel
Telefoon:
0616523090
Website:
 
 
Coaching
 
Overige behandelvormen:
EMDR, Hypnotherapie, NLP, Regressietherapie, Relatietherapie en Rouwverwerking
 
 
 
 

Foto voor Dat heb ik nou altijd
Aafke de Vries
Therapieën:
Coaching
EFT
Innerlijk Kind Therapie
Opleidingen:
Conservatorium
Muziektherapie
Fonoforese (stemvorktherapie)
Schematherapie
EFT
Eerste Baan - 9
8011DB - Zwolle
Overijssel
en
Schellerpark - 101
8017NZ - Zwolle
Overijssel
06-15300685
 
Coaching
 
Overige behandelvormen:
EFT en Innerlijk Kind Therapie
 
 
Praktijkinformatie:

In mijn praktijk komen veelal mensen die spanningen en onrust ervaren in hun leven, mensen die een laag zelfbeeld hebben en zichzelf veroordelen, die zich niet vrij voelen te zijn wie ze werkelijk zijn, mensen die moeilijk hun grenzen kunnen voelen en aan kunnen geven, of steeds vastlopen in relaties, mensen die angstig zijn, onverwerkt verdriet hebben of zich somber voelen, of bij wie oude of onbewuste patronen een rol blijven spelen in hun leven, mensen die hun gevoel wegstoppen of intieme contacten vermijden. Maar het zijn stuk voor stuk mooie, creatieve, talentvolle, waardevolle en unieke mensen! Soms blijkt iemand hoogsensitief te zijn en vallen er een hoop kwartjes door hier wat meer over te weten te komen. En soms weet iemand wel dat hij hoogsensitief is maar weet hij nog niet hoe hij hiermee om kan gaan.

 

Wil jij je lichter, energieker en vrolijker voelen? Wil jij graag autonomie ervaren en het goed hebben met jezelf? Meer zelfvertrouwen en rust ervaren? Wil je weten wat je wilt en hier ook echt voor durven te kiezen? Ik kan je helpen je bewust te worden van alles wat onbewust in jou je leven vormgeeft. Kwaliteiten, mogelijkheden, verlangens. Maar ook wat jou in de weg kan staan en heel bepalend kan zijn, zoals aangeleerde of aangenomen normen, waarden, gewoontes, (denk)patronen en angsten. Gelukkig is alles wat aangeleerd is veranderbaar. Daar gaan we mee aan de slag zodat jij nieuwe stappen kunt zetten naar een lichter en vrijer leven.  

 

Herken jij je hierin? Mail gerust en kom langs. Het intakegesprek is gratis.