Coaches en counselors in Tilburg

De onderstaande lijst met coaches en counselors in Tilburg is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie van een coach of counselor bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een coach of counselor nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de coach of counselor gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de coach of counselor bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de coach of counselor opgegeven is. Als de coach of counselor een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze coach of counselor kunt u een bericht sturen naar een coach of counselor en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze coach of counselor kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.

Coaches en counselors in Tilburg

Foto voor De Verbinding medische integralehypnotherapie
Ans Franken
Therapieën:
Coaching
EMDR
Hypnotherapie
NLP
PDS-therapie
Regressietherapie
Reïncarnatietherapie
Transactionele analyse
Opleidingen:
NIBG
Atma (zielsbewustzijn)
BIVT
Psychoacademie Amsterdam
MBK en PSBK Energieschool
Beroepsverenigingen:
N.V.R.T
Samen werkende PDS-therapeuten
Sibeliusstraat - 211
5011JH - Tilburg
Noord-Brabant
013-5070518
 
Coaching
 
Overige behandelvormen:
EMDR, Hypnotherapie, NLP, PDS-therapie, Regressietherapie, Reïncarnatietherapie en Transactionele analyse
 
 
Praktijkinformatie:

Vaak ben ik bezig met mensen te coachen  dan maak ik mensen duidelijk wat voor verandering zij al hebben door gemaakt. Ook rijk ik handvaten aan die mensen kunnen gebruiken om nieuwe manieren toe te passen en te intergreren in hun dagelijks leven . Therapie doen is ook stappen zetten om te kunnen veranderen.

Geef zonodig ook opdrachten mee naar huis altijg gerelateerd aan wat nodig is om beter te kunnen functioneren.

Coaching gebruik ik ook vaak tijdens relatietherapie om patronen zichtbaar te maken, waardoor de relatie niet zo verloopt als gewenst.