Moraal Resultaatgericht Coachen

Coachen is het ontdekken van jouw eigen verborgen kwaliteiten, door het verkrijgen van zelfinzicht, geloof in jezelf, het oppakken van je eigen verantwoordelijkheid en het stellen van je eigen doelen. Zodat jij in actie komt en jezelf BETER gaat voelen, zodanig dat je jouw doelen bereikt!

Coachen bij Moraal Resultaatgericht Coachen
Jouw (NLP) coach begeleidt je in het ontdekken van wat je wilt bereiken, wat jouw droom is. Achterhalen wat je tegenhoudt om invulling te geven aan jouw droom. Jij wordt gestimuleerd in het bereiken van je gewenste resultaat. Door het vergroten van je zelfinzicht en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid zal je zelf besluiten nemen en in actie kunnen komen. Actie die leidt tot een succesvolle verandering.
Jouw coach zijn taak hierin is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. Met oefeningen, vragen, confrontatie en reflectie wordt jij jezelf bewust van je eigen gevoelens, attitude, denken, handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft. Jouw coach blijft vragen stellen totdat jij weet wat jij wilt bereiken. 
Jij wordt begeleid in oefeningen om jouw gevoel te laten voelen en sturen. Je herbeleeft situaties van vroeger met als doel krachtige ervaringen mee te nemen naar het hier en nu of minder prettige ervaringen los te laten. Zodanig dat ze neutraal voelen als je eraan terug denkt. Je gaat jouw toekomst inbeelden zodat je ervaart hoe het eruit ziet, voelt en wat je dan hoort. Je leert minder te malen in je hoofd en meer in het hier en nu te zijn. Met als doel dat jij zelf gaat bepalen wat je voelt en hoe jij jezelf voelt. Namelijk GOED en steeds BETER! Waardoor je dus meer in je kracht staat. je hebt er dan reeds contact mee gemaakt. Zolang jij jezelf goed voelt heeft jouw leven meer kwaliteit en haal je er meer uit. Aan jou de keuze. Word sterker en ga je eigen dingen doen.
Moraal Resultaatgericht Coachen begeleidt jou met NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren en TA: Transactionele Analyse


Adres:
Hoornplantsoen - 64
 
2652 BM - Berkel en Rodenrijs
 
Zuid-Holland
Telefoon:
06-40597816 en 010-5225426
Websites:
 

 

Coach/Counselor:

Arnoud Moraal
Therapieën:
Coaching
Counseling
NLP
Rationeel Emotieve Therapie
Transactionele analyse
Opleidingen:
Academie voor Coaching en Counseling
Train de trainer (opleiding tot persoonlijke ontwikkelings trainer) bij BGL
NLP Master Practitioner bij TIOUW
Transactionele Analyse voor Coaches en Counselors (TA-Academie)
Leiderschapsontwikkeling (BGL)
Attitude en Mindset
Conflicthantering (de Baak)
Landbouwuniversiteit Wageningen
Beroepsverenigingen:
Door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO/EMCC) als practitioner coach geaccrediteerd
Als NLP coach lid van de Stichting NLP-Kring.


 
U kunt een bericht sturen naar bovenstaande coach of counselor door in het bovenstaande praktijkoverzicht te klikken op de link Stuur een bericht naar deze coach/counselor. Indien de coach/counselor een website heeft kunt u op de link onder het telefoonnummer van de coach/counselor klikken om deze website te bekijken. U verlaat hierbij de pagina niet zodat u makkelijk terug kunt keren door te klikken op het kruisje in de rechterbovenhoek van het window dat opent nadat u geklikt heeft.