Coaches en counselors in Drachten

De onderstaande lijst met coaches en counselors in Drachten is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie van een coach of counselor bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een coach of counselor nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de coach of counselor gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de coach of counselor bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de coach of counselor opgegeven is. Als de coach of counselor een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze coach of counselor kunt u een bericht sturen naar een coach of counselor en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze coach of counselor kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.

Coaches en counselors in Drachten

Foto voor CanDo Coaching
Margje van der Lei
Therapieën:
Coaching
Counseling
De Helende Reis
EFT
Levend Bloed Analyse
Magnetiseren
NLP
Reconnective Healing
Stressbegeleiding
The Work
Opleidingen:
Spiritueel life coach "Corcaroli"
Anthony Robbins Leadership
The Silva Method
The Reconnective Healing
De Dracht - 60
9201 BT - Drachten
Friesland
0512 522788 en 06-36041648
 
Coaching en Counseling
 
Overige behandelvormen:
De Helende Reis, EFT, Levend Bloed Analyse, Magnetiseren, NLP, Reconnective Healing, Stressbegeleiding en The Work
 
 
Praktijkinformatie:

De grote kracht van emoties!

We worden gestuurd door onze emoties, het onderbewuste. Het onderbewuste heeft iets ervaren wat het niet leuk vind, wat jij toen niet leuk vond om te ervaren. Het neemt je in bescherming en helpt je om dit niet meer te ervaren.  Maar wat toen was, is nu niet meer, dat weet het onderbewuste niet en het beschermt je nog steeds!  

Bij de CanDo Coaching wordt er gewerkt met de CanDo Methode™. Er spelen vele gedachten en gevoelens in de stappen die we zetten, in wat we hebben meegemaakt en waar we een `betekenis` aan hebben gegeven. Om inzichten te krijgen kunnen we dit weer veranderen. Wanneer je het ziet, weet je het, vaak is het onzichtbare omdat we het niet kunnen zien, die ons stuurt. De CanDo Methode™  is een simpele manier,  zichtbaar maken van de emoties die aan de overheersende kant staan. Door de negatieve emoties zichtbaar te maken en ook jouw versterkende emoties zichtbaar te maken, komt jou kracht weer naar buiten.

Door in jouw kracht te staan kan je het hele gevecht met jezelf laten gaan. Je kunt je energie ergens anders oprichten, het zal je moeheid laten verdwijnen, je zult stappen gaan ondernemen!

Als het gevoel niet goed is, ga je het niet doen. Wanneer je in je kracht staat zal je gevoel ook krachtiger zijn in wat je besluit!