Coaches en counselors in Budel

De onderstaande lijst met coaches en counselors in Budel is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie van een coach of counselor bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een coach of counselor nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de coach of counselor gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de coach of counselor bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de coach of counselor opgegeven is. Als de coach of counselor een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze coach of counselor kunt u een bericht sturen naar een coach of counselor en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze coach of counselor kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.

Coaches en counselors in Budel

Foto voor Praktijk voor Coaching en Counseling
Gerda Caris
Therapieën:
Coaching
Counseling
Familieopstellingen
Mindfulness
Opleidingen:
Academie voor Natuurgeneeswijzen Zuid-Nederland (Homeopathie)
Professionele Communicatie Phoenix Opl. (Transactionele Analyse en N.L.P.)
Mindfulness (Zen en Vipassana)
Opleiding Systemisch Coachen (Van Kempen Impuls)
Coachen tot de Kern (Weisfelt & Partners)
Systemisch Werk (familieopstellingen) Phoenix Opl.
Transformatieve conflictbegeleiding (Kantharos)
Training Omgaan met trauma (Parabel)
Beroepsverenigingen:
Vereniging voor Mindfulness
Willem de Zwijgerstraat - 17
6021 HK - Budel
Noord-Brabant
06-10217525
 
Coaching en Counseling
 
Overige behandelvormen:
Familieopstellingen en Mindfulness
 
 
Praktijkinformatie:

Te vaak worden problemen 'gemedicaliseerd', wordt een etiket opgeplakt waardoor het bijna als een ziekte wordt beschouwd. Terwijl problemen, stress, dilemma's, rouw en verlies (van een dierbare, van een baan, van een partner, enz.) nu eenmaal bij het leven horen. Als je een moeilijke periode doormaakt, betekent dat nog niet dat je medicatie nodig hebt of naar de psychiater moet. Wel kan het handig zijn om je verhaal te delen met een professional, zoals een coach of counselor, die je de goede vragen stelt en handreikingen doet om je beter om te laten gaan met de realiteit.

Waarvoor kunt u bij mij terecht:

  • persoonlijke (levensvragen)
  • werkgerelateerde thematiek
  • timemanagement
  • omgaan met stress
  • familieproblematiek (individuele familieopstellingen)
  • relatieproblemen
  • vragen over opvoeding van kinderen en pubers
  • het maken van lastige keuzes
  • omgaan met angsten
  • enz.

In een rustige setting - of desgewenst al wandelend - gaan we aan de slag. Ik luister, stel vragen, doe 'oefeningen' met je, en geef 'huiswerkopdrachten'. We werken resultaat- en doelgericht.